سلاطین نقره در آمریکا چه کسانی هستند ؟ تجارت نقره در آمریکا در طی پنجاه سال گذشته به تدریج توسعه یافته است . علیرغم نوسانات قیمتی این فلز ، امروزه نقره به یک سرمایه گذاری محبوب در این کشور تبدیل شده است . نگاهی کوتاه به رکورد داران و سرمایه داران این فلز سفید در این چند دهه می اندازیم
1. The Hunt Brothers
بین سالهای 1973 و 1980، برادران هانت 100 میلیون اونس شمش نقره را به دست آوردند . تا حدی که یک سوم نقره جهان در دست این گروه بود . بعد از این سرمایه گذاری بزرگ آن ها تصمیم گرفتند بقیه خرید نقره رو در بازار بورس ( COMEX ) با اهرم های بالا خریداری کنند .
اما بعد از چند سال اتفاق ناگواری افتاد . بورس COMEX نیویورک قوانین معاملاتی خود را تغییر داد و قیمت فلزات گرانبها سقوط شدیدی کردند و برادران هانت با میلیاردها دلار ضرر . ناچارا این گروه اعلام ورشکستگی کرد اما بعدتر توسط فدرال رزرو ( بانک مرکزی آمریکا ) به مبلغ یک میلیارد دلار نجات یافتند . علیرغم میراث بحث برانگیزشان ، برادران هانت همچنان به عنوان یکی از دارندگان رکوردار نقره در آمریکا به دلیل سرمایه گذاری هایشان در دهه 1970 یاد میکنند .
2. Berkshire Hathaway
در سال 1998، کمپانی برکشر هاتاوی 129.7 میلیون اونس نقره را به سرپرستی چارلی مانگر و وارن بافت خریداری کرد . در آن زمان، این یک سرمایه گذاری بی سابقه بود که ادامه داشت تا اینکه هاتاوی این فلز را در سال 2006 فروخت تا جایگاه نقره را در iShares Silver Trust ، محبوب ترین صندوق تجارت مبادله نقره در جهان را ایجاد کند .
3. JP Morgan Chase
داستان موفقیت نقره ای جی پی مورگان در دوران رکود اقتصادی جهان آغاز شد . در سال 2008 ، بانک JP Morgan پس از سقوط و ورشکستگی شرکت Bear Stearns ( یک شرکت مالی و مدیریتی آمریکا ) که یک معامله گر بزرگ در مشتقات آتی نقره بود را تصاحب کرد .
اندکی پس از آن ، جی پی مورگان شروع به افزودن مقادیر زیادی شمش نقره به خزانه خود کرد و از افزایش قیمت این فلز گرانبها در سال 2011 بهره برد . جی پی مورگان اکنون دارای 133.1 میلیون اونس نقره فیزیکی و رکورد جهانی بیشترین نقره است که توسط این بانک نگهداری می شود. امروزه ، این بانک 50 درصد از شمش نقره در بازار بورس نیویورک ( COMEX ) جهان را نیز در اختیار دارد .
(جواهری پدیده اولین فروشگاه اینترنتی در ایران است که خرید و فروش نقره خام را در هر روز و ساعت برای شما به نرخ روز انجام میدهد)
برای دیدن مطالب بیشتر به وبلاگ جواهری پدیده بروید
منبع و سورس اصلی سلاطین نقره در آمریکا در این مقاله