بلاگ

خرید نقره برای سرمایه گذاری

خرید نقره برای سرمایه گذاری

خرید نقره برای سرمایه گذاری و دلایل آن ؟ خیلی مختصر در این باب بحث خواهیم کرد
روندهای اخیر , تقاضای رو به رشد برای نقره را نشان می دهد که ناشی از استفاده از آن در فناوری های انرژی های تجدیدپذیر ، الکترونیک و بازار رو به گسترش خودروهای الکتریکی است . با افزایش تقاضا ، قیمت نقره به شدت رشد کرده است. دورنمای کاهش نرخ بهره و تضعیف دلار آمریکا نقره را به یک سرمایه گذاری بلند مدت جذاب تبدیل می کند . پیش بینی میشود که قیمت‌ نقره در آستانه شکستن سطح 30 دلار و هدف 50 دلار رو به حرکت است

افزایش تقاضا برای نقره در بخش های صنعتی :

نقره در صنایعی مانند جواهرات و ظروف نقره ، عکاسی ، باتری ها و ابررساناها تقاضای زیادی دارد. تقاضای صنعتی در سال‌های اخیر به دلیل افزایش نیاز به انرژی‌های تجدیدپذیر ، الکترونیک و کاربردهای خودرو افزایش یافته است که با افزایش تقاضای نقره منجر به کمبود عرضه شده است . علاوه بر این کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو , نقره را به عنوان یک سرمایه گذاری جذاب تر می کند. نرخ های پایین تر نیز دلار آمریکا را تضعیف می کند و تقاضا برای نقره را بیشتر می کند . علاوه بر این ، کاهش هزینه‌های وام‌گیری باعث افزایش فعالیت اقتصادی و افزایش بیشتر تقاضای صنعتی برای نقره در بخش‌های الکترونیک و انرژی‌های تجدیدپذیر می‌شود.

همانطور که در نمودار زیر نشان داده شده است، بازار جهانی انرژی های تجدیدپذیر رشد قابل توجهی را تجربه می کند . در سال 2023 ، ارزش بازار تقریباً 1.14 تریلیون دلار بود و انتظار می‌رود تا سال 2033 به 5.62 تریلیون دلار افزایش یابد. انتظار می‌رود این گسترش سریع انرژی‌های تجدیدپذیر ، تقاضا برای نقره را به ‌ویژه در صنایعی مانند انرژی خورشیدی و الکترونیک افزایش دهد.

خرید نقره برای سرمایه گذاری

خرید نقره برای سرمایه گذاری – توسعه روز افزون انرژی های پاک که وابسته به عنصر نقره میباشند

 

علاوه بر این ، تلاش های جهانی برای تغییر زیرساخت های حمل و نقل و ظهور وسایل نقلیه الکتریکی ، تقاضا برای نقره را افزایش داده است. رشد استفاده از وسایل نقلیه الکتریکی باعث افزایش بیشتر تقاضا برای تجهیزات الکترونیکی و نصب پنل های خورشیدی می شود که محرک های اصلی افزایش تقاضای این فلز در سال های آینده بوده اند.

رشد بازار خودروهای الکتریکی را می توان در نمودار زیر مشاهده کرد که رشد فروش خودروهای الکتریکی را در دهه گذشته نشان می دهد. فروش جهانی خودروهای الکتریکی به 14 میلیون دستگاه رسید که سهم 18 درصدی از کل بازار خودرو را به خود اختصاص داده است که نسبت به سال قبل 14 درصد افزایش داشته است . از آنجایی که انتظار می‌رود این رشد در سال‌های آینده به دلیل نگرانی‌های زیست‌محیطی و حمایت دولت ادامه یابد ، تقاضا برای تجهیزات الکترونیکی و پنل‌های خورشیدی افزایش می‌یابد و به طور قابل توجهی بر تقاضای نقره تأثیر می‌گذارد . بر اساس گزارش موسسه امریکن سیلور ، نقره در سال های اخیر با کمبود عرضه مواجه بوده است . این کمبود عرضه و افزایش تقاضا احتمالاً قیمت نقره را به رکوردهای جدید سوق خواهد داد.

 

خرید نقره برای سرمایه گذاری

خرید نقره برای سرمایه گذاری – تاکنون فقط 18 درصد از کل خودروهای دنیا برقی هستند و این رقم در پنج سال آینده به 50 درصد خواهد رسید . این یعنی تقاضای شدید نقره

 

توسعه تاریخی قیمت

پویایی قیمت نقره را می توان با نمودار بلند مدت ماهانه درک کرد . مشخص است که نقره در اواخر سال 2001 در 4.05 دلار به پایین ترین سطح خود رسید و سپس باعث افزایش شدید قیمت شد و تا سال 2008 به رشد خود ادامه داد . این افزایش قیمت به دلیل تضعیف دلار آمریکا بود که نقره و سایر کالاها را جذاب تر کرد و سرمایه گذاران را به دنبال دارایی های امن برای محافظت در برابر عدم اطمینان اقتصادی و تورم سوق داد . علاوه بر این ، تقاضای فزاینده برای نقره در کاربردهای صنعتی به ویژه در الکترونیک و تولید با گسترش فناوری‌های جدید و بازارهای نوظهور شروع به افزایش کرد . این تقاضای فزاینده با عرضه نسبتاً محدود نقره همراه شد و قیمت ها را بیشتر به سمت بالا سوق داد.

تلاطم 2008 تا 2011

پس از اینکه نقره در اوایل سال 2008 به 21.35 دلار رسید، قیمت نقره به دلیل بحران مالی جهانی کاهش یافت . این بحران منجر به فروش گسترده کالاها شد زیرا سرمایه‌گذاران به دنبال نقدینگی بودند و قرار گرفتن در معرض ریسک را کاهش دادند ( طلا و نقره یک دارایی ریسک پذیر هستند ) . انقباض اقتصادی و کاهش تقاضای صنعتی ، به‌ویژه در بخش‌های تولید و الکترونیک نیز در کاهش قیمت نقره در آن دوره مؤثر بوده است.

پس از افت شدید در بحران مالی سال 2008 ، قیمت نقره از سال 2008 تا 2011 به دلیل نرخ بهره پایین افزایش یافت که باعث تضعیف دلار آمریکا و تشدید نگرانی‌ها درباره تورم شد . این امر باعث افزایش تقاضا برای نقره به عنوان یک دارایی امن و ضد تورم شد . علاوه بر این ، تقاضای صنعتی برای نقره در الکترونیک و انرژی خورشیدی در این دوره به رشد خود ادامه داد و فشار را بر عرضه اضافه کرد .
سرمایه‌گذاران سفته‌باز در این بین نیز نقش ایفا کردند و نقره در میان سرمایه‌گذارانی که به دنبال جایگزین‌هایی برای دارایی‌های سنتی بودند محبوبیت بیشتری پیدا کرد . تا سال 2011 این عوامل با هم ترکیب شدند و قیمت نقره را به نزدیک به 50 دلار در هر اونس رساندند , که نشان دهنده بازگشت قابل توجهی از پایین ترین سطح در سال 2008 بود . اما این افزایش تداوم پیدا نکرد، زیرا در نهایت بازارها تثبیت شدند و حباب های سوداگرانه تخلیه شدند که منجر به اصلاح قیمت نقره پس از آن شد .

اما اکنون بازارها با 13 سال پیش فرق کرده است . نه حرفی از سفته بازی است و نه رکود اقتصادی یا کاهش نرخ های شدید . این دوره , دوره ای است که فلز نقره به شدت مورد استفاده قرار گرفته . با انقلاب هوش مصنوعی , شبکه های 5G , ماشین های برقی , پنل های خورشیدی و . . . نقره به یک ماده حیاتی برای رشد زیرساخت ها بدل گشته و انتظار میرود در سال اینده هر انس جهانی نقره به بالای 80 دلار هم برسد

 

(جواهری پدیده اولین فروشگاه اینترنتی در ایران است که خرید و فروش نقره خام را در هر روز و ساعت برای شما به نرخ روز انجام میدهد)

برای سرمایه گذاری و خرید شمش و ساچمه نقره به این لینک بروید

 

برای دیدن مطالب بیشتر به وبلاگ جواهری پدیده بروید

منبع و سورس اصلی خرید نقره برای سرمایه گذاری در این مقاله

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *